دليل تركيا
دليل الشركات - أخبار تركيا - سياحة وسفر - فرص عمل - العلاج والتجميل

مسلسل أبناء الإخوة – الحلقة 3 مدبلج بالعربية

356

مسلسل أبناء الإخوة – الحلقة 3 مدبلج بالعربية

 

 



تم تحديد طاقم العمل وشخصيات مسلسل أبناء الإخوة – Kardeş Çocukları، الذي عرض على قناة Star TV .

إليكم الممثلين والموضوع وصور الشخصية وتفاصيل أخرى …

 Kardeş Çocukları  dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri belirlendi. İşte oyuncular, konusu, karakter fotoğrafları ve diğer detaylar...


YILDIRIM SANER- MEHMET ASLANTUĞ
Yıllar önce bir gençlik hatasıyla, eti tırnaktan ayırmış, kardeşi kardeşe düşman etmiş, Ümran’ın hatırasını kalbinde kapanmayan bir sızı olarak taşırken, arkasında bıraktığı enkazdan habersizdir. Yıllar sonra, düşman kız kardeşlerin hayatına yeniden girdiğinde, sadece aşk ve pişmanlıkla değil, kendisinden saklanan büyük sırla da sınanacaktır.



ÜMRAN ÇETİN- AYÇA BİNGÖL
Aile içi şiddetin her türlüsünü görmüş, kendini bütün kalbiyle kızına adamış güçlü bir annedir Ümran. Elini kolunu bağlayan sırrıyla, kızı uğruna evlenmek zorunda kaldığı Cemal’in akıl almaz zalimliği, Ümran’ın yolunu yıllardır düşman olduğu kız kardeşine ve acısını bir ömür bağrına bastığı, ölümsüz ihanete çıkarır.



HAYAT ÇETİN- AFRA SARAÇOĞLU
Adı gibi hayat dolu bir genç kızken, babası tarafından kapatıldığı kömürlükte 1 yıl boyunca mahsur tutulur ve adını gazetelerin üçüncü sayfasına yazdırır. Kurtulup annesine kavuşma hayalleri kurarken, kendini İstanbul cemiyetinin seçkin ismi Umay Karay’ın yeğeni olarak bulur. Teyzesinin pırıltılı dünyasında, gerçek ve yalanın birbirine karıştığı yepyeni bir hayata adım atar.



VOLKAN DEMİR- FURKAN ANDIÇ
Refik’in maddi manevi tüm desteğini arkasına alarak, hayatını hiç bitmeyen bir partide gibi yaşayan Volkan’ın renkli hayat tarzı; içinde sakladığı karanlıktan korkan küçük bir çocuğun yüzüne taktığı, şeytan tüyü maskesidir sadece. Hayal’in rüyalarını süsleyen Volkan’ın maskesini Hayat’ın aşkı düşürecektir.



UMAY KARAY- NUR FETTAHOĞLU
Kaderine çocuk yaşta meydan okumuş, doğduğu hayatı arkasına bakmadan terk edip, kendine bambaşka bir hayat kurmuştur. Güzellik ve cesaretten aldığı gücü, genç yaşta yaptığı ‘’başarılı’’ bir evlilikle taçlandırıp; kendini pırıltılı bir marka haline getirmişken, geçmişini yıllar sonra kanlı canlı karşısında bulmak Umay Karay için, marka değerinin düşmesinden başka bir şey değildir.



HAYAL KARAY – ALARA TURAN
Varlığını bile bilmediği kuzeni Hayat’a kavuşması, Hayal’i kökten değiştirecek.



CEMAL ÇETİN – MURAT DALTABAN
Cemal, düşman kardeşlerin sırrını iki dudağının arasında taşıyor.



KONUSU
Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu). Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

اترك رد
محادثة واتسأب مباشرة
هل تريد المساعدة؟
مرحباً ...
هل تريد المساعدة؟
تواصل معنا مباشرة عبر الواتسأب.