دليل تركيا
دليل الشركات - أخبار تركيا - سياحة وسفر - فرص عمل - العلاج والتجميل

للاعلان في موقع دليل الشركات web sitemiz’de nasıl reklam verebilirsiniz ?

485

للاعلان في موقع دليل الشركات web sitemiz’de nasıl reklam verebilirsiniz ?
Banner Reklam
Banner ne demektir?
Banner web sitemizin  içerisine yerleştirilen, farklı ebatlarda ve farklı türlerde olabilen online reklam panolarıdır.

Başlıca banner çeşitleri

Flash banner (Hareketli reklamlar), jpeg banner, gif banner, kule banner, dikdörtgen banner, kare banner, pop up banner vb. şeklinde sıralanabilir.

Banner reklam vermenin faydaları nelerdir?

İnternet reklamcılığına ayrılan payın her geçen gün daha da arttığı bilinen bir gerçektir. Çünkü tüketiciler gelişen teknoloji ile birlikte alışveriş alışkanlıklarını değiştirerek online platformlarda yoğunlaştırmaya başladılar. Ülkemizde de, özellikle son birkaç yıldır, trend bu yöne doğru kaymaktadır. Çünkü insanlar internet ortamında aradıkları ürün veya hizmete çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilmektedirler. Böylece hem araştırma maliyetinden hem de zamandan kazanmış oluyorlar. Tüm bu gerçekler ışığında firmalar artan bir şekilde reklam kalemlerine online reklamcılığı da eklediler. Hatta online reklamcılığa ayrılan bütçenin birkaç yıl içerisinde diğer tüm reklam kanallarını geride bırakacağı belirtilmektedir.

Bir siteye banner reklam vererek o siteden web sitenize ziyaretçi veya müşteri çekebilirsiniz. Üstelik internet reklamcılığı diğer reklam seçenekleri ile kıyaslandığında çok daha ekonomik, hızlı ve etkin sonuçlar vermektedir. Örneğin bir firma piyasaya sürmeyi planladığı bir ürün için slogan arayışında tüketicilerin de fikirlerini alarak yepyeni fikirler üretebilmektedir.  Kısacası banner reklamlar ile işletmeniz ister büyük olsun ister küçük olsun reklam hedeflerine çok daha kısa sürelerde çok daha küçük maliyetlerle ulaşır.

Firmanızı  web sitemize  reklam vererek sizlerde tanıtımlarınızı geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz.Sitemize firmanızın reklamını vermek isterseniz aşağıdaki mail bilgisinden veya telefonla bizlere ulaşabilirsiniz . Sitede hangi alan reklam vermeye müsait ise o boyutta banner reklam kullanılacaktır.

 

 

00905530161554
whatsapp viber

support@daleelturkiye.net

موقع daleelturkiye.net  هو دليل تركي للزوار العرب  يتميز باستهداف الزائرين العرب من مختلف بقاع العالم الى المنطقة المستهدفة في السوق التركية بكافة مجالاتها لتخدم العميل بالسرعة القصوى وبشكل يلبي احتياجات المتصفح لموقع الدليل بكل سهولة ويسر .
موقع الدليل هو المصدر الموثوق والأكيد للمعلومات عن تركيا لمئات آلاف الزوار العرب من الوطن العربي و من كل انحاء العالم.
يوفر لك موقع الدليل مساحات مختلفة لإعلانك، ويساعدك على الوصول  لأكبر شريحة من الزوار العرب .
الاحصائيات وبيانات الزوار :
يقدم لك الموقع خدمة مراقبة اعلانك من خلال تقديم بوابة خاصة في لوحة التحكم تبين لك عدد الزوار المتابعين لاعلانك ويظهر لك عدد النقرات والمشاهدات ويحدد لك الدول التي جاء منها زوار الاعلان
كل هذه المعلومات من الممكن أن تساعدك في احصاء وتحديد المهتمين بمجال عملك والتواصل معهم مباشرة .

100%
رائع جداً

للاعلان في موقع دليل الشركات

  • يرجى تقييم هذا المقال
اترك رد
محادثة واتسأب مباشرة
هل تريد المساعدة؟
مرحباً ...
هل تريد المساعدة؟
تواصل معنا مباشرة عبر الواتسأب.