دليل تركيا
دليل الشركات - أخبار تركيا - سياحة وسفر - فرص عمل - العلاج والتجميل

إمكانية إجراء قرض من البنك بدون فائدة

49

إمكانية إجراء قرض من البنك بدون فائدة 

Sıfır faizli kredi imkanı

Çok değil bu yıl içerisinde daha birkaç ay öncesine kadar bir otomobil bayine gitseniz araç almak için listeye isim yazdırıp sıraya girmeniz gerekiyordu. Ama durum değişti. Bayiler sıfır araç bollaştı. Bollaştıkça da eskisi gibi kampanyalar başladı. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Yargıtay, ailesinin kadının yakınlarına karşı olan ağır sözlerine ve kadının eşyalarını toplayıp evi tek etmesine sessiz kalıp kendisi de evliliğin sona ermesini isteyen erkek ile evlilikten pişmanlığını dile getirip not bırakarak evi terk edip boşanmak isteyen kadının eşit kusurlu olduğunu belirtti.



Sosyal medyada başlayan yeni bir çılgınlığa uyan insanlar, uyurken burunlarından nefes almak için ağızlarını bantlamaya başladı. Uzmanlar söz konusu trendin tehlikeli olduğunu belirterek, ağzı bantlamanın kalp hastalığı, KOAH ve felç gibi daha ciddi sorunlara davetiye çıkarabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.



Günlük kiralık evlere düzenleme

Amerika merkezli bir ev kiralama platformu üzerinden evinizi günlük, haftalık ve aylık kiraya verebiliyorsunuz. Vergi ödeme yok, ruhsat yok bazı apartmanlar otele döndü. Konuyla… Daha Fazla ilgili yeni bir düzenleme geliyor. Ekim ayı ile birlikte günlük kiralamalarda izin ve tabela zorunlu olacak. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Ödev krizine 6 adımda çözüm

Dersler yoğunlaştı öğretmenler ödev vermeye başladı. Ama çocuklar ödev yapma konusunda gönülsüz. Çoğu uzun yaz tatili bitmemiş gibi davranıyor. Kısacası evlerde ödev savaşları başladı. Uzmanlardan ebeveynlere uyarı var. Ödev krizlerini 6 adımda yönetebilirsiniz. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Balıkların boyu tek tek ölçüldü

Balık sezonu açıldı. Denizde denetimler sıkılaştı. Tutulan balıkların boylarıda tek tek ölçüldü. Küçük balık avlayana büyük ceza kesildi. Peki tezgahlarda durum ne, fiyatlar nasıl? Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Mavi ışık ergenlik sebebi

Teknoloji hayatımızın önemli bir parçası ama zararlarını da beraberinde getiriyor. Türk bilim insanları yeni bir araştırmaya imza attı. O araştırmaya göre ekrana uzun süre bakan çocukları yeni bir tehlike bekliyor. Mavi ekran ışığı erken ergenliğe neden oluyor. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Gençlere göre işi ustasına bırakmalı

Önceden her evde bir alet takım çantası olurdu. Bir şey bozulduğunda o çantalar açılır kollar sıvanırdı. Ama yıllar geçti devir değişti. Özellikle yeni nesil o aletlere… Daha Fazla ellerini sürmüyorlar. Gençler en iyi ustalar bilir işi onlara emanet etmek lazım diyorlar. Büyükler ise aynı fikirde değil. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



İçecek değil mikrop çeşmesi olabilir

Bir fastfood restoranında yemek yiyorsanız makinelerden verilen içmeden önce bir kez daha düşünmenizde fayda var. Çünkü yapılan bir araştırmaya göre o makinelerden alınan içecekler yüksek miktarda bakteri barındırıyor. Peki Türkiye’deki durum nedir? Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Yanlış pozisyon öldürebilir

Özellikle uzun yolculuklarda birçok kişi rahat etmek için torpidoya ayaklarını uzatıyor ama bu iyi bir fikir değil. Çünkü çok tehlikeli o anda olabilecek kaza hava yastığını açılmasıyla ciddi bir yaralanmaya hatta ölüme bile neden olabilir. İşte uzmanların uyarıları. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!



Servis ücreti yüzde 20’leri buluyor

Bazı restoranlar kuver adı altında müşterilerden para alıyordu. Şimdi kuverin yanına servis ücreti eklendi. Öyle ki servis ücreti adı altında hesabı %10’nu hatta %20’si kadarı ücret talep ediliyor. Restoranlar uygulamayı savunurken tüketici tepkili. Detaylar Kanal D Ana Haber’de!


Kanal D Haber

التعليقات مغلقة.

محادثة واتسأب مباشرة
هل تريد المساعدة؟
مرحباً ...
هل تريد المساعدة؟
تواصل معنا مباشرة عبر الواتسأب.