دليل تركيا
دليل الشركات - أخبار تركيا - سياحة وسفر - فرص عمل - العلاج والتجميل

شركة لابيس مربلا كاليري لصناعة الحجر الطبيعي والرخام في تركيا

Lapis Marble Gallery

634

شركة لابيس مربلا كاليري لصناعة الحجر الطبيعي والرخام في تركيا

LAPİS MARBLE GALLERY

Yaşam alanlarının dekorasyonu için kullanabileceğiniz birbirinden farklı %100 doğal taşları sizler için bir araya getirir.

Üretilen mermerleri renk, desen ve hammadde açısından zenginleştirerek müşterilerine birçok seçenek sunar. Bu şekilde mermer sektöründe tekdüzeliğe karşı gelerek modern, kaliteli ve şık tasarımlara öncü olur. Bunun yanı sıra, müşterilerinden gelen tüm geri bildirimleri değerlendirerek kendini sürekli geliştirir. Bu sayede mermer sektöründe müşterinin nabzını tutarak daima güncel kalmaya özen gösterir.

Lapis Marble Gallery, mermer sektöründeki tüm gelişmelerden haberdar olan, her geçen gün kendini yenileyen, müşterinin ihtiyaçlarına kulak veren ve memnuniyeti en üst düzeyde tutmayı hedefleyen şirketlerden biri olarak bu sektöre adımını atmıştır. Yenilikçi ve modern bir yaklaşımla her kesime hitap eden, güvenilir ve ürünlerinde üst düzey kaliteyi benimseyen kurumsal bir imajla hayatınıza renk katmaya devam etmektedir. Sektörün ihtiyaçlarını iyi analiz edip mevcut sorunlara çözüm üreten, eksik yönlerini iyileştiren ve daha iyi hizmet için sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek kendini yenileyen bir bakış açısıyla yaklaşmaktadır.

Müşterilerin isteklerini göz önünde bulundurarak uygun mermer seçimini sağlamak, kaliteli hizmet anlayışının vazgeçilmez ilkelerindendir. Bu sebeple siz değerli müşterilerle ilgilenen tüm ekip çalışanları, bu ilke doğrultusunda profesyonel bir şekilde hizmet sunmayı amaçlamıştır. Bu amaç doğrultusunda birinci sınıf değerli mermerler müşterilerle buluşturulmakta ve birçok seçenekle sektördeki ürün çeşitliliği ihtiyacı karşılanmaktadır. Tüm bunların yanı sıra, seçilen ürünün en kısa zamanda müşteriye ulaştırılması sağlanır ve böylelikle sektörün en hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmeti müşterilere sunulur. Ev sahipleri, tasarımcılar, mimarlar ve imalatçılar projelerinde kullanabilecekleri birbirinden farklı doğal mermer seçenekleriyle dekorasyon fikirlerini gönül rahatlığıyla hayata geçirebilirler.

Lapis Marble Gallery, ayrıca üretim ve satış süreçleri boyunca insana ve çevreye olan duyarlılığını daima hatırlamış ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmayı kendine ilke edinmiştir. Hem değerli müşterilerine hem de doğaya olan sorumluluklarını iş prensibi haline getirmiş ve oluşabilecek tüm hasarları en aza indirmeyi hedeflemiştir. Çalışan ve müşteri memnuniyetini önemseyerek, kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek ve tüm etik değerlere bağlı kalarak başarı yolunda istikrarlı bir şekilde yürümektedir.
Her sektör, insanlığın ilerlemesiyle birlikte değişimi ve gelişimi de beraberinde getirmek zorundadır. Lapis Marble Gallery ise sunduğu hizmetlerle, değişimin ve gelişimin ayak izlerini adım adım takip etmektedir.

VİZYONUMUZ

Her zaman kendini geliştiren, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan, kaliteyi ve güvenilirliği benimsemiş bir firma olarak hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Müşterilerimizin modern ürün seçeneklerine ulaşabildiği, ürün karşılaştırması yapabildiği ve ihtiyaçlarını karşılayabildiği güvenilir bir firma olarak bu sektörde ilerlemek istemekteyiz.

MİSYONUMUZ

Yer aldığımız mermer sektöründe alanında uzman çalışanlarımızla müşterilerimizin ihtiyacını anlamak; ürünleri kalite, fiyat ve renk seçeneklerine göre kategorize ederek müşterinin ihtiyacına cevap veren en uygun ürünü seçmek; şık tasarımlarla keyif alınan yaşam alanları oluşturmak ve tüm bu hizmetleri en yüksek kalitede sunmak birinci hedefimizdir. Yalnızca ulusal olarak değil, verdiğimiz kaliteli hizmetin uluslararası pazarlarda da duyulmasını sağlamak ve mermer sektöründe ülkemizi temsil eden en önemli marka olmayı istemekteyiz.

%100 Doğal taşlardan oluşan shoowroom da 50’yi aşkın birinci kalite özel taş modellerimizle dekorasyon fikirlerinizi hayata geçirmek için hizmetinizdeyiz.

https://ekatalog.lapismarblegallery.com/mobile/index.html

اترك رد
محادثة واتسأب مباشرة
هل تريد المساعدة؟
مرحباً ...
هل تريد المساعدة؟
تواصل معنا مباشرة عبر الواتسأب.